Over ons

Welkom bij Ebbers Advies uw betrouwbare partner voor financieel advies, hypotheken en assurantiën. Ons kantoor is opgericht in 1966 en wordt sinds 1998 door Dirk-Jan Ebbers gerund in Gendringen. Wij zijn een onafhankelijk en deskundig adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring in de financiële sector. Wij helpen u graag met al uw financiële vragen en wensen, of het nu gaat om een hypotheekadvies, een verzekering, een pensioen of een volledige administratieve verwerking. Bij ons staat u centraal en krijgt u persoonlijk en eerlijk advies op maat.

Wij werken samen met diverse banken en verzekeraars om u de beste oplossing te bieden voor uw situatie. Wij vergelijken voor u de verschillende mogelijkheden en voorwaarden en geven u een helder overzicht van de kosten en baten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken die past bij uw budget en levensstijl.

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij al uw financiële zaken.

Graag tot ziens, in Gendringen!